Mekanisk verkstad räcker inte idag.

Nu är jag på väg att dra igång ett nytt projekt och jag skulle behöva er läsares hjälp. Jag har redan fått tag i en mekanisk verkstad men jag skulle även behöva hjälp med en annan sak. Min plan är att börja producera och sälja portionsmaskiner till hundar och katter. Idén är att man ska kunna fylla på maskinen med ett par kilo mat, sedan ska maskinen själv mata ens husdjur. Maskinen ska kunna ställas in för hur många gånger om dagen den ska servera och hur mycket mat som ska serveras vid varje tillfällen. Jag tror att denna maskin kan vara praktisk för många, jag har själv märkt att ibland hinner man inte hem efter jobbet när hunden måste ha mat, man känner sig så hemsk! Nu behöver man inte ora sig lika mycket, hunden behöver fortfarande ens sällskap, men den får iallafall mat. För katter kan det verkligen vara nödvändigt. Så länge en katt får mat, vatten och kan utföra sina behov på ett värdigt sätt så klara de sig oftast väldigt bra själva.

Så det jag behöver hjälp med nu är någon som kan räkna och fixa med maskinen. Jag är ju varken ingenjör eller produktdesigner så jag kan behöva lite hjälp. Mina kära vänner på Kalset kan hjälpa mig med material och tillverkning, men dom måste ju veta vad det är do ska bygga och hur. Om du känner någon som skulle kunna hjälpa mig så skicka gärna deras uppgifter till mig! Ha en bra vecka och tack för hjälpen.