Fick tips om en veterinär

veterinär

Nu har jag pratat med två kompisar från Göteborg den senaste veckan som båda två har vårdat sina hundar hos Djurkliniken i Partille. Båda två har blivit så fantastiskt bemötta <3 att de bara var tvungna att ringa mig för att prata om hur bra den här veterinären faktiskt är.

Tyvärr vet jag inte just vilken veterinär de har gått till hos Djurkliniken, men det ska vara en kvinnlig åtminstone. Så lugn och förstående, och hon lyssnar in alla inblandade extremt mycket innan hon börjar göra någonting. Precis som det ska vara när man kommer in med sin älskling.

För oss som inte bor i Göteborg så är inte Partille direkt något ställe jag känner till, förutom att jag har spelat handbollscup där när jag var mindre. Men enligt Google Maps ska det tydligen ligga precis vid den stora vägen mellan Lerum och Göteborg. 🙂

Som sagt har jag inte själv varit där men när någon behandlar djur respektfullt och faktiskt lyssnar på husse och matte, då är det kärlek från alla djurägare. Ni på djursjukhuset är guld värda i våra ögon. 😀

Puss till er veterinärer på Djurkliniken.

När jag ändå är igång och pratar om veterinärer kan jag lika gärna fortsätta. En sak som man ska tänka på är hur viktigt det är att ha en klinik i närheten. Man vet aldrig när olyckan är framme och något händer ens älskade djur. Se därför till att läsa på ordentligt om vilka valmöjligheter ni har när det kommer till en veterinär. Det är alltid en bra idé att ha koll på vilken akutmottagning som ligger närmast. Detta på grund av att man sällan har tid att göra research när det faktiskt är krisläge. Man ska heller inte lita på att den veterinär som ligger närmast erbjuder akutvård. Se därför till att kolla upp detta för att kunna rädda era små vänner!

Det är ju extremt viktigt att man faktiskt får hjälp av en person som man trivs med. Inte bara en själv, utan även djuret. Det kan göra stor skillnad för helheten av upplevelsen. Var därför inte blyg, känner du dig inte bekväm med din veterinär bör du be om att få byta! Eller helt enkelt byta klinik om du tycker det känns enklare. Det kan ofta vara värt att åka en bit för att hitta rätt veterinär. Om det inte är akut förstås, då kan man inte vara lika kräsen! Troligtvis hinner man knappt reflektera över vilken veterinär man får när det gäller akuta problem. Då är man troligen stressad och vill bara att ens djur ska få hjälp. Det ska tilläggas att dåliga veterinärer inte är så vanliga. Alla måste genomgå samma svåra utbildning för att kunna jobba på en djurklinik. De flesta jobbar också med det just för att de älskar att umgås med djur. Men som sagt, satsa på Djurkliniken i Partille om du vill vara säker på att vara nöjd med din veterinär.

Nu ska jag sluta babbla om veterinärer. Ta hand om varandra och era små djur därute!