Ebolahundar

Så kom då alltså dagen då Excalibur avrättades. Fatta vad surt att som oskyldig hund få ebola på grund av att matte är läkare och har varit i Afrika för att bota ebolasmittade. Det sjuka är att ingen ens egentligen vet om Excalibur har varit smittad eller om det bara är så för att inte riskera att det sprids vidare.

Helt sjukt att det dessutom är demonstrationer över hela världen för den här hundens rätt att leva. Det gick så långt att polisen fick skingra folkmassor utanför kliniken där Excalibur skulle avrättas.

Jag är emot dödsstraff. Verkligen! Men jag tycker också att det är lika hemskt när det drabbar djur som människor. Vi får bara hoppas att Excalibur själv fick välja sin favoritmat innan han dog – oavsett om det är torrfoder eller någon riktig delikatess till hundmat.

Jag vet att jag tjatar om hundfoder alldeles för ofta, men jag kan inte låta bli att tycka att det är så sjukt att min hund föredrar Carrier torrfoder från Svenska Hundfoder framför i stort sett all annan lyxmat som vi ger honom.

Så RIP, Excalibur! Hoppas att du mår bra i hundhimlen nu och att din ebola för alltid är borta. Hoppas att du också fick lite riktigt bra hundmat innan du fick din spruta.

Vila i frid!