Bra mäklare i Jönköping!

Som ni kanske känner till funderar jag just nu på att byta bostad. Även om jag trivs väldigt bra i min lägenhet så vill jag skaffa nåt eget. Jag hyr ju min bostad nu men jag vill köpa en bostadsrätt. Känslan av att ha nåt eget som jag själv kan bestämma över. Visst följer det med en massa skyldigheter när man har bostadsrätt men möjligheten att få välja själv hur man till exempel vill att köket ska se ut är något jag drömt om. Som det är nu får man ju bara välja mellan olika fasta alternativ och sån tid det tar dessutom, vaktmästarna och snickarna är ju inte världen snabbaste precis. Och hyresbolaget tar ju en väldigt lång tid på sig när man väl lämnat önskemål om att man vill förändra något i  köket. Och så kan man ju inte ha det.

Därför har jag tittat på lite annonser från fastighetsmäklare och har även varit på lite visningar av lägenheter. Denna gång vill jag ha en trea och det ska gärna vara centralt i Jönköping. Favoritområdet är Torpa eller Söder som det också kallas. Har varit och sett en lägenhet på Klostergatan och mäklaren från Västanhem pratade väldigt gott om lägenheten och området. Planlösningen var precis sådan som jag vill ha, öppen och ljus lägenhet med högt till tak. Budgivningen har inte startat än men jag har redan bestämt mig. Jag ska vara med i budgivningen och hoppas verkligen jag vinner. Men man kan ju aldrig veta hur många som är intresserade av denna lägenhet. På visningen var det bara fyra personer men det räcker ju att någon annan vill ha lägenheten så kan priset trissas upp.

Ska ta kontakt med lite olika mäklare i Jönköping för att se vad de har för bostadsrätter till salu just nu. Men jag fick en väldigt god kontakt med mäklaren från Västanhem. Så om du är ute efter en mäklare Jönköping så kan jag varmt rekommendera Västanhem.